Sedací souprava středem obývacího pokoje

Každému obývacímu pokojí vládne sedací souprava. Sedací soupravy a křesla je dnes možné pořídit v mnoha provedeních, materiálech a barvách. Každou příchozí návštěvu upoutá právě sedací souprava, protože hodně vypovídá o majiteli bytu. Má sedací soupravu minimalistickou? Nebo tradičně masivní? Černou nebo vesele barevnou?

Na první pohled je také vidět, jak je o sedací soupravu a křeslo pečováno. Jsou vidět odřená místa, znečištění a skvrny? Ať chceme nebo ne, dříve či později se opotřebení projeví. Někdy k tomu přispějí děti, které si hrají, skáčou a běhají a to bez ohledu na to, jak moc rodičům záleží na pěkné sedačce. Jinde se o poškrábání a znečištění postarají domácí mazlíčci. 

Mnoho lidí se brání viditelnému opotřebení tím, že potahy preventivně pokrývají dekami a přehozy, které je alespoň možné prát. Vzhledné to sice není, ale praktické rozhodně ano. Co by pomohlo vyřešit všechny tyto potíže? Nový potah, který by vypadal jako originál a nikdo nepoznal, co se skrývá pod ním. 

Naštěstí Velfont® má skvělé řešení. Potahy na sedací soupravy, které ocení jak rodiče dětí, před kterými je třeba krásné sedací soupravy ochránit, tak každý, komu už sedačka dosloužila. Zvláštní kapitolou jsou křesla, která bývají namáhána nejvíce. Opěrky rukou a hlavy se rychle zamastí a vyčištění čalounění je složité.

Potahy na sedací soupravy Universal jsou vyrobeny z nového bielastického materiálu, který perfektně sedí na každé sedací soupravě. Jsou vyrobeny z bavlny s příměsí elastických vláken. Potah v příjemném materiálu trvale ochrání všechna namáhaná místa a lze ho kdykoliv vyprat.

Potahy na sedací soupravy Roma jsou z pevnějšího, splývavého bielastického materiálu. Je také možné je podle potřeby prát v automatické pračce.

Potahy se dodávají ve třech univerzálních velikostech pro křesla, dvojsedačky a trojsedačky. Navlékání potahů je velmi jednoduché a rychlé. 

Díky potahům na sedací soupravy od Velfont® se již není třeba obávat, co si návštěva pomyslí, když se chystá usadit.