Velfont v roce 2020 - novinky a trendy

Na veletrzích ve Frankfurtu, Kölnu a Birminghamu Velfont představuje nové trendy v oblasti funkčního ložního textilu. Výrobci pro letošní rok kladou důraz na udržitelnost a odpovědné chování k přírodě. Velfont se tak opět stává lídrem při využití recyklovaných materiálů. 

Nová kolekce na ochranu přírody se jmenuje PLANET CARE a zahrnuje přikrývky, polštáře a matracové chrániče z recyklované bavlny a PET. Nové obaly z recyklovaného papíru nahradí běžně používané obaly z plastu.

Změny se chystají také v barvách chráničů Respira. Nejprodávanější barvy zůstaly v nabídce a nově je doplní: tyrkysová, mátová, hořčicová, šedobéžová a bledě růžová. Barvy byly voleny tak, aby je bylo možné mezi sebou kombinovat.

Velfont a povlečení? Ano, je to tak. Od května bude v nabídce povlečení New Jersey z měkkého žerzejového materiálu. Barvy byly opět voleny tak, aby bylo možné barvy kombinovat.

Během jara se na maloobchodních prodejnách můžete setkat s novými informačními materiály k výrobkům z termoregulačního materiálu Outlast a protiroztočových lůžkovin Acarsan. 

Navštivte některou z našich partnerských prodejen a prohlédněte si nabídku nových výrobků.

Facebook odkaz: https://www.facebook.com/1019249188151417/posts/2705155032894149/